Sara Bernth

Vores historie

BERNTH&CO

Drives og ejes af Sara Bernth og kok Bo Marcussen.

Som med en fortid på Restaurant Prins Ferdinand i Den gamle By, har stor erfaring med gastronomi. Sandwich-butikken opstod udfra vores egne behov for kvalitet til en ordentlig pris.

Kvalitet er som regel forbundet med 8 retter med matchende vine.
Til uhyrligt høje priser.

Det vil vi gerne gøre op med… kvalitet i øjenhøjde til en rimelig pris.

Vores brød

Vores brød

80% af en sandwich består af brød.

Vil man lave den bedste sandwich, skal man bruge det bedste brød.
Derfor bager vi selv hos Bernth&Co – hver dag.
Om morgenen laver vi deje til næste dags morgen. Dejene hæver natten over, herved modnes smagen, og brødet får den tid et godt brød skal have. Ikke noget med frosne deje og bake off hos os.
Vores brød bages løbende, dagen lang, således at vi altid kan tilbyde vores kunder det bedste og det mest friskbagte brød.

Brødet bages af biodynamisk mel fra Arion, italiensk tipo 00 og grov durummel fra Molino del Borgo. Melet er uden tilsætningsstoffer og andre fantasifulde kemikalier.

Brødet kan også købes med hjem uden fyld, til en god suppe etc.

Råvarer

Vores valg af råvarer er det nemmeste i verden.
Vi beder bare om den bedste kvalitet, vi kan få. Smager os frem og vælger det, vi syntes bedst om. Findes et produkt ikke i en tilfredsstillende kvalitet – laver vi det selv – helt fra bunden.

Vi sælger vores hjemmelavede pesto og humus på glas.